Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÝ - Wealth Group ponúka exkluzívne na predaj veľkometrážny pozemok Zálesie

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Wealth Group ponúka exkluzívne na predaj pozemok 1046m2 v obci Zálesie len 7 km od mesta Bratislava.

Inžinierske siete: elektrika (na hranici pozemku), plyn (na druhej strane cesty), mestská voda (na hranici pozemku), studňa (vŕtaná 14m), kanalizácia (pod cestou).

Celý pozemok je oplotený z jednej strany betónovým plotom, ostatné strany sú rôzne – pletivo, predná brána je železná. v záhrade je momentálne úžitková časť, trávnik, okrasné stromy. Veľkosť je 70x15m tvar obdĺžnik.
Na pozemku sa nachádza pivnica 3,4 x 5,10 m.

Obec Zálesie:
V obci je materská škôlka, potraviny, drogéria, lekáreň, detské ihriská, autobusová zastávka. V susednej obci Ivanka pri Dunaji nájdete kompletnú občiansku vybavenosť – škôlky, školy, obchody, reštaurácie, kaviarne, služby. Nachádza sa tu tok malého Dunaja, v blízkosti nájdete aj lesy na prechádzky prírodou. Od mesta Senec je Zálesie 13 km.

Názor makléra:
Ak ste si vysnívali veľký dom, na tomto pozemku sa Vaše sny vedia premeniť na realitu. Zostane Vám aj dostatok priestoru, ktorý viete využiť, buď ako oddychovú zónu alebo úžitkovú záhradu. Pozemok je v tichej uličke, kde nájdete miesto pre oddych, ktorý hľadáte.

V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1046 m2
Inžinierske siete:
áno
180 000 €
Interné ID: 43
Ulica: Terchovská
Obec: Zálesie
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy

Simona Varačková

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme