Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÝ - Wealth Group ponúka exkluzívne na predaj rodinný dom pripravený pre nových majiteľov

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

*** Nezabudnite si pozrieť profesionálnu videoprezentáciu, ktorá vám poskytne dokonalý obraz o tejto úžasnej nehnuteľnosti ***
Wealth Group ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový rodinný dom, Kráľova pri Senci, časť Bodov, len 3 km od Senca. Rodinný dom postavený v r. 2011 je na pozemku o výmere 358 m² a ponúka zastavanú plochu: 88 m2 a úžitkovú plochu 75 m2. Zastrešená terasa je orientovaná do záhrady a má 17m2.
Jednou z najväčších výhod domu je jeho dispozícia, oddelená denná a nočná časť, vysoký strop v obývacej izbe a kuchyni pôsobí vzdušne a interiér je krásne presvetlený. Dom je výborne situovaný na pozemku a tak je dostatok priestoru na záhradu, či už úžitkovú alebo okrasnú.
Stavebné materiály a vybavenie domu:
Betónový základ, obvodové steny - komplexné drevené hotové panely (drevený skelet s tepelnou hydroizoláciou, paroizolačnou fóliou a panelov OSB). Tento systém ma vynikajúce termoizolačné vlastnosti. Zateplenie polystyrén 100 mm, drevený krov s betónovou škridlou Bramac
Vykurovanie: nástenné elektrické konvertory, rebrinové elektrické ohrievače, elektrický akumulačný tlakový ohrievač vody so zásobník -120l.
Inžinierske siete: elektrika, studňa (15m) s filtračným zariadením a UV lampou, ČOV, betónová zberná nádoba na prefiltrovanú vodu (na polievanie).

Parkovanie: vo dvore pre 2 autá (elektrická brána). V záhrade je trávnik so závlahou, okrasné stromy a vyvýšené záhony sú riešené s kvapôčkovou závlahou, na pozemku je ešte priestor na záhradný domček. Pozemok je oplotený zo všetkých strán.
V dome je alarm (Jablotron), klimatizácia (Carrier), bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná (trojsklo), ekologické laminátové podlahy (Kaindl) v izbách, v kúpeľniach, WC a v kuchyni je dlažba.
Náklady na bývanie sú 155 eur /4 os.

Dispozícia domu:
- Chodba
- Kúpeľňa so sprchovým kútom a WC
- kuchyňa so vstavanými spotrebičmi – indukčná varná doska (Whirpool) teplovzdušná rúra (Bosch), umývačka riadu: 60 cm(Bosch), chladnička (Gorenje)
- obývacia izba s výstupom na terasu
- kúpeľňa s vaňou (priestor aj na sušičku, práčku a ohrievač vody)
- spálňa so vstavanou rolldor
- detská izba so skriňou na mieru

Lokalita
Rodinný dom sa nachádza pár minút autom od centra mesta Senec.
Senec
• kompletná občianska vybavenosť
• materská, základná, stredná odborná škola a gymnázium v meste
• potraviny Tesco, Billa, Lidl, Kaufland
• bezproblémový presun do Bratislavy alebo Trnavy (vlaková, autobusová doprava), diaľnica
• pošta, obchody, parky, banky, detské ihriská
• obľúbené Slnečné jazerá

Názor makléra:
Túžite po dome ale doteraz bol pre Vás nedostupný? Je tu ponuka, ktorá sa neodmieta.
Vymeňte byt za dom, v ktorom budete mať dostatok priestoru pre rodinu s deťmi ako vo vnútri tak aj na dvore. Veľmi pekne udržiavaná záhrada, ovocné stromčeky, vyvýšené záhony, krytá terasa s osviežujúcou vodnou hmlou. Túto lokalitu si zamilujete pre jej tiché prostredie a príjemný výhľad.
V cene sú započítané komplexné právne služby a hypotéku vybavíme za Vás.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
75 m2
Plocha pozemku:
358 m2
Zastavaná plocha:
88 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
El. napätie:
230V
Voda:
studňa
Kanalizácia:
ČOV
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Video

230 000 €
Interné ID: 17
Ulica: Bodov
Obec: Kráľová pri Senci
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:

Simona Varačková

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti