Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj 4 - izbový rodinný dom s rozľahlým pozemkom v obci Vlčkovce

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Wealth Group ponúka na predaj príjemný 4 – izbový rodinný dom s rozľahlým pozemkom a nachádza sa v obci Vlčkovce, ktoré sú  vzdialené iba 10 km od mesta Trnava. Rodinný dom je postavený na pozemku o výmere 1937 m2 pričom úžitková plocha je približne 220 m2. Priestrannosť a výborná dostupnosť tohto domu ho robia vhodným aj pre podnikateľské účely.

 

Dom prešiel v roku 2016 rekonštrukciou, pri ktorej bola menená strecha aj elektrina. Zrealizovaná bola taktiež prístavba miestnosti a to priestrannej  kuchyne, z ktorej vedie vstup na záhradu. Výhodou tejto nehnuteľnosti je to, že každá z izieb disponuje vlastnou kúpeľnou spojenou s WC. Nachádza sa tu taktiež technická miestnosť.  Podlahové kúrenie v každej miestnosti s možnosťou regulácie teploty individuálne v miestnostiach. S pozemkom o rozlohe 1937 m2 máte priestor na realizáciu vašich nápadov. Okolie domu ponúka príležitosť na vytvorenie záhradného raja, relaxačnej zóny alebo inovatívnych podnikateľských projektov.

 

Lokalita:

Obec Vlčkovce sa nachádza len 10 km od mesta Trnava, 7 km od  mesta Sereď a 18 km od Galanty.Vlčkovce ponúkajú výbornú občiansku vybavenosť ako je základná škola s materskou, zdravotné stredisko, potraviny, pošta, park, či reštaurácia s atrakciami pre deti.Okrajom obce vedie rýchlostná cesta R1 z Trnavy do Nitry.

 

Názor makléra:

Tento rodinný dom má nevšedný potenciál, ktorý čaká, že ho objavíte. Jeho priestranné interiéry môžu byť využité aj na podnikateľské účely. Nech už plánujete rozšíriť svoj podnik alebo založiť nový, tento dom môže slúžiť ako ideálne miesto pre vaše podnikateľské ambície. Ak hľadáte nehnuteľnosť, ktorú môžete prispôsobiť svojim potrebám a vízii, je tento dom tou správnou voľbou.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
220 m2
Plocha pozemku:
1937 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Hypotekárna kalkulačka

249 900 €
Interné ID: 24
Obec: Vlčkovce
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Mgr. Diana Kurčinová

  • Slovensky
  • English
  • Deutsch

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti