Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na prenájom 3 izbový byt v novostavbe ŠTEIN

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Wealth Group ponúka na prenájom nadštandardne zariadený, klimatizovaný 3-izbový byt s garážovým parkovacím státím v novostavbe STEIN v Starom Meste. Byt sa nachádza na 3/6 poschodí bytového domu.  Byt: Úžitková plochu bytu: 90 m2 Garážové parkovacie státie sa nachádza v suteréne bytového domu Dispozícia bytu: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, samostatnej  toalety, obývacej izby ,spálne a detskej izby.. Vybavenie bytu: Obývacia izba je ladená v príjemných, zemitých tónoch a disponuje gaučom s konferenčným stolíkom, TV zostavou a klimatizáciou. Kuchyňa je vybavená na mieru robenou, štýlovou kuchynskou linkou so spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, sporák, elektrická rúra, digestor).  

Lokalita: Ponuka sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. Priamo v okolí nájdete kaviarne, reštaurácie, bary, služby, potraviny, ale aj zastávky električky či MHD. V pešej dostupnosti je tiež nákupné centrum CENTRAL, autobusová stanica Nivy a rovnako aj Hlavná železničná stanica. Do Starého mesta sa dostanete približne za 15 minút chôdze.

Cena bytu 1380 plus 220 energii .

Byt je volný od 1.06.2024

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
90 m2
Poschodie:
3
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
1 380 €/mesiac
Interné ID: 106
Ulica: Šteinov Dvor 1
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Ing. Oksana Fesyuk

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
  • Українська

Radi Vám poradíme