Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Wealth group ponúka exkluzívne na prenájom garsónku na Pezinskej ul. v Senci, zariadenú a ihneď k dispozícii

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Wealth group ponúka exkluzívne na prenájom garsónku na Pezinskej ul. v Senci ihneď k dispozícii.
Byt ponúka úžitkovú plochu 32 m2. Pri bytovom dome je ihrisko, kompletná občianska vybavenosť je v pešej dostupnosti (centrum 15 min. pešo). Bytový dom je tehlový, zateplený a bol postavený v r. 2009, vchod je na čip, výťah.


Dispozícia bytu
p. 2/6, po vstupe do bytu je vstupná chodba, z chodby sa dostanete do izby prepojenej s kuchyňou. Z chodby vedú dvere aj do kúpeľne. Vstupné dvere sú bezpečnostné. V kuchyni je kuchynská linka, voľne stojaca rúra, varná doska, chladnička s mrazničkou. V byte sú plávajúce podlahy, Orientácia: Východ. 

  • Chodba (vstavaná skriňa)
  • obývacia izba spojená s kuchyňou
  • kúpeľňa s vaňou a WC

Lokalita Senec: Mesto Senec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a dobrú dostupnosť do Bratislavy alebo Trnavy. Dominantou mesta Senec sú obľúbené Slnečné jazerá, ktoré sa dajú celoročne využívať. Počas letného obdobia sú ideálne na kúpanie a večernú zábavu a počas zimného obdobia na korčuľovanie na ľade alebo romantické prechádzky. Ak milujete šport a predovšetkým behanie, tak Slnečné jazerá budete milovať tiež. 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
32 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Poschodie:
2
Celková plocha:
32 m2
Orientácia:
východ
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
470 €/mesiac
Ulica: Pezinská
Mestská časť: Senec-mesto
Obec: Senec
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: Garsónka

Simona Varačková

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme