Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj zrekonštruovaný 3 izbový byt, 2 kupelni lokalita- Palisády

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Wealth Group vám predstavuje jedinečný 3-izbový byt s vysokými stropmi, drevenými podlahami, vybavením a dvoma kúpeľňami na predaj a pivničnou kopkou.

Kompletne zrekonštruovaný: Moderný a pripravený na okamžité presťahovanie. Jedna z kúpeľní má priamy vstup zo spálne, čo poskytuje dodatočné pohodlie a súkromie.

Ak hľadáte byt, ktorý kombinuje štýl, luxus a pohodlie, táto nehnuteľnosť je pre vás tou správnou voľbou. Nehnuteľnosť je kompletná - stačí sa len nasťahovať a začať si užívať luxusný život v centre Bratislavy.
Lokalita:
Palisády sú už tradične jedna z najlepších a najprestížnejších bratislavských lokalít. Nehnuteľnosť sa nachádza pár minút chôdze od bratislavského hradu, čo len umocňuje jej atraktivitu.
Je známa výbornou občianskou vybavenosťou, v pešej vzdialenosti sa nachádza historické centrum mesta, nekonečne veľa kaviarní, reštaurácií, bánk, lekární, zdravotných zariadení, obchodov, športovísk a mnoho iného.
Blízkosť prezidentského paláca znásobuje bezpečnosť bývania v lokalite. Súčasne prezidentská záhrada ponúka možnosti prechádzok v krásnom zelenom prostredí.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť! Kontaktujte Wealth group ešte dnes a dohodnite si obhliadku tohto krásneho bytu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Hypotekárna kalkulačka

390 000 €
Interné ID: 109
Ulica: Lermontovova
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:

Ing. Oksana Fesyuk

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
  • Українська

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti