Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Wealth Group | Ponúka zariadený 2 izb.byt s krásnou loggiou, Bánovce nad Bebravou

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Wealth Group ponúka exkluzívne zariadený 2 izbový byt vo vyhľadávanej a obľúbenej lokalite mesta Bánovce nad Bebravou. Byt sa nachádza na ul.Družstevná a ponúka úžitkovú plochu 48 m2, krásnu veľkú loggiu s výmerou 7 m2 a pivnicu 2 m2. Bytový dom je po rekonštrukcií vrátane zateplenia a balkónov.

Dispozícia bytu: vstupná chodba, obyvačka, samostatná kuchyňa s možnosťou vstupu cez chodbu a obyvačku, murovaná kupeľňa, samostatné WC, spáľňa s veľkou loggiou. 

Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou, plastové okná, nová kuchynská linka, sanita, vstavané skrine na chodbe. 

Mesačné náklady 175€ vrátane energií.

Lokalita:  Nehnuteľnosť sa nachádza v tesnej blízkosti centra. Lokalita je perfektná pre aktívny životný štýl v pohodlnej blízskoti všetkých služieb, ktoré moderné mesto ponúka. V pešej dostupnosti najdete školy, škôlky, obchody, autobusovú a vlakovú stanicu.

V cene sú započítané komplexné právne služby,správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečime rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvhodneších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. V prípade, že hypotéku nevybavíme rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške.

 

 

 

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
48 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
2
Typ budovy:
zmiešané
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Poschodie:
4
Celková plocha:
48 m2
Pivnica plocha:
2 m2
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno

Hypotekárna kalkulačka

87 000 €
Ulica: Družstevná
Obec: Bánovce nad Bebravou
Okres: Bánovce nad Bebravou
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Daniela Dobiašová

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti