Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Wealth Group ponúka exkluzívne na predaj 5 - izbový tehlový byt v Senci v blízkosti školy a škôlky, s vlastným kúrením

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Wealth Group ponúka exkluzívne na predaj 5 - izbový tehlový byt v Senci v blízkosti školy a škôlky, s vlastným kúrením.
Byt sa nachádza na ulici M. Urbana a ponúka úžitkovú plochu 126 m2, má dva balkóny (7,66 m2, 2,67 m2), je v tichej súkromnej uličke, kde sú len nízke stavby rodinných domov. Bytový dom bol daný do užívania v roku 2008.

Dispozícia bytu
Byt sa nachádza na prvom poschodí z dvoch, po vstupe do bytu je priestranná vstupná chodba, po pravej strane je komora na chodbe a ďalej sa dostanete do detskej izby, šatníka. Z chodby naľavo je detská izba, kúpeľňa s vaňou a WC. Priamo z chodby sa ide do kuchyne a obývacej izby, hneď vedľa kuchyne je špajza. Priamo z obývacej izby sa dostanete do menšej chodby a z nej do detskej izby, spálne a kúpeľne so sprchovým kútom a WC.

Vstupné dvere sú bezpečnostné drevené aj s alarmom, interiérové dvere sú drevené, okná sú drevené dvojsklo od slovenského výrobcu, v izbách sú laminátové parkety, v kuchyni, na chodbách a v kúpeľniach je dlažba. V kuchyni sa nachádzajú vstavané spotrebiče, teplovzdušná rúra (zn. Whirpool), umývačka riadu (zn. Bosch), plynový sporák. dva balkóny, ktoré sa v byte nachádzajú poskytujú dostatok komfortu. Kúrenie aj ohrev vody je zabezpečené plynovým kotlom Junkers so zásobníkom. Kúrenie je vedené v podlahe, v kúpeľniach a v kuchyni je vyhrievaná. Na poschodí hneď oproti bytu je komora (kobka o výmere 3,62 m2). V obývacej izbe je murovaný krb s uzatvorenou krbovou vložkou. Pozemok 34 m2 (zámková dlažba), 2 parkovacie miesta. Mesačné náklady 280 eur/ 6os. (100 Eur za plyn, 60 Eur za elektriku, 120 Eur do bytového fondu spolu so spotrebou vody).

  • chodba
  • komora
  • kuchyňa
  • špajza
  • obývacia izba
  • detská izba
  • detská izba
  • detská izba
  • spálňa
  • chodba
  • šatník
  • kúpeľňa so sprchovým kútom a  WC
  • kúpeľňa s vaňou a WC

Lokalita Senec: Mesto Senec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a dobrú dostupnosť do Bratislavy alebo Trnavy. Dominantou mesta Senec sú obľúbené Slnečné jazerá, ktoré sa dajú celoročne využívať. Počas letného obdobia sú ideálne na kúpanie a večernú zábavu a počas zimného obdobia na korčuľovanie na ľade alebo romantické prechádzky. Ak milujete šport a predovšetkým behanie, tak Slnečné jazerá budete milovať tiež. 

Názor makléra:
Ponuka bývania v tomto byte je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou a zároveň s pokojným prostredím a veľmi dobrou dostupnosťou do centra mesta. Byt je pripravený k nasťahovaniu pre nových majiteľov, je veľkorysý, slnečný, svojou veľkosťou uspokojí aj väčšiu rodinu. V byte je cítiť perfektnú atmosféru a pokoj v tejto úžasnej vyhľadávanej lokalite pre rodiny s deťmi.

V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
126 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
5
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Balkón:
áno
Špajza:
áno
Rok výstavby:
2008
Poschodie:
1
Celková plocha:
126 m2
Plocha balkóna:
10 m2
Počet balkónov:
2
Orientácia:
juhovýchod
Vykurovanie - centrálne:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno

Hypotekárna kalkulačka

275 000 €
Ulica: M. Urbana
Mestská časť: Senec-mesto
Obec: Senec
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 5 a viac izbový byt

Simona Varačková

  • Slovensky
  • Česky
  • English

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti