Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ 4-izbový rodinný dom na predaj Senec, novostavba v obľúbenej lokalite.

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Wealth Group ponúka exkluzívne na predaj krásny, moderný 4-izbový rodinný dom na Škovránčej ulici v Senci. Dom je súčasťou dvojdomu a ponúka úžitkovú plochu o výmere 91 m2. Dom je postavený na pozemku o výmere 282 m2. Pred domom sa nachádzajú parkovacie státia až pre štyri autá. Tento dom ponúka množstvo výhod a benefitom. Hlavným benefitom je samotná poloha. Nachádza sa v novej modernej časti Senca, ktorá sa na nachádza len pár minút od centra mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou a na druhej strane je vzdialená len pár minút od diaľničného privádzaču Blatné, ktorý ušetrí čas hlavne tým, ktorí pravidelne cestujú do práce mimo Senca. Medzi ďalšie benefity určite patrí pekne upravený exteriér domu, ktorý disponuje terasou s  prístreškom či drevenou kaďou. V dome je namontovaný kamerový systém a rovnako tak je spravená aj pred-príprava na vonkajšie žalúzie a alarm. 

 

Dispozícia domu:
Dom je výborne dispozične riešený. Najväčšiu časť domu tvorí obývacia izba v ktorej sa nachádza liatinová piecka, s ktorou si viete spríjemniť chladné zimné večery. Obývacia izba je spojená s krásnou kuchyňou na mieru, ktorá je vybavená kvalitnými vstavanými spotrebičmi. Vedie z nej priamy vstup na zastrešenú terasu. V dome sa nachádzajú ďalšie 3 izby, priestranná spálňa so vstupom do záhrady a dve detské izby.  Kúpeľňa je moderná a dostatočne priestranná. Samostatné WC. Veľkým plusom je aj technická miestnosť, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. Celkovo je v dom poskytuje veľa úložného priestoru. 


• vstupná chodba s úložným priestorom
• obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou so vstupom na terasu/záhradu- 
• priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom a priestrannou rohovou vaňou
• technická miestnosť
• spálňa (okno do záhrady)
• detská izba (okno do ulice) detská izba (okno do ulice)

Lokalita:
Dom sa nachádza v obľúbenej novovybudovanej časti Senca. Všetky dôležité miesta sú dostupné za pár minút. Mesto Senec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a dobrú dostupnosť do Bratislavy alebo Trnavy. Dominantou mesta Senec sú obľúbené Slnečné jazerá, ktoré sa dajú celoročne využívať. Počas letného obdobia sú ideálne na kúpanie a večernú zábavu a počas zimného obdobia na korčuľovanie na ľade alebo romantické prechádzky. Ak milujete šport a predovšetkým behanie tak Slnečné jazerá budete milovať tiež. 

Senec- ideálne miesto pre život
• kompletná občianska vybavenosť
• materská, základná, stredná odborná škola a gymnázium v meste 
• potraviny Tesco, Billa, Lidl, Kaufland
• bezproblémový presun do Bratislavy alebo Trnavy (vlaková, autobusová doprava), diaľnica
• pošta, obchody, parky, banky, detské ihriská, parky
• obľúbené Slnečné jazerá 


Názor makléra:
Ponuka bývania v tomto rodinnom dome je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú bezstarostné bývanie. Rodinný dom ponúka množstvo výhod a benefitov a určite splní aj tie najnáročnejšie požiadavky nových majiteľov. 




V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
91 m2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Krb:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Hypotekárna kalkulačka

1 €
Interné ID: 31
Ulica: Škovrančia
Obec: Senec
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti