Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÝ - Wealth Group ponúka exkluzívne na predaj 4-izbový dom v Bratislave Ružinove za cenu bytu

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

*** Nezabudnite si pozrieť profesionálnu videoprezentáciu, ktorá vám poskytne dokonalý obraz o tejto úžasnej nehnuteľnosti ***

Wealth Group ponúka exkluzívne na predaj samostatne stojaci 4 izbový rodinný dom v Bratislave, časť Mokráň Záhon so zimnou záhradou (16m2). Dom bol skolaudovaný v roku 2004. Pozemok má 332 m2, zastavaná plocha domu 67 m2 a úžitková plocha domu je 120 m2. Dom sa predáva čiastočne zariadený nábytkom a je pripravený pre nového majiteľa.

Stavebné materiály a vybavenie domu:
Betónový základ, obvodové tehly 40 cm, izolácia: zo spodu 28cm, hore medzi izbami 12 cm, od suseda 5 cm.

Strecha: sedlová, (drevené trámy, izolácia 6cm, parozábrana, škridla Tondach).

Vykurovanie: zdroj tepla je Splyňovací kotol Atmos, krb, klimatizácia, radiátory.

Inžinierske siete: elektrika, studňa (11 m), ČOV.

Parkovanie: možnosť dostavby garáže a pre minimálne dve autá parkovanie pred pozemkom. Celý pozemok je oplotený, v záhrade je trávnik, okrasné stromy. Pivnica má 2,5 x 3 m. V dome sú bezpečnostné drevené dvere, okná sú drevené eurookná, v dome je dlažba, v izbách sú plávajúce podlahy. Náklady na bývanie sú 220 eur /3 os.

Dispozícia domu:

- Chodba- Kúpeľňa so sprchovým kútom a WC- pivnica- obývacia izba s krbom, výstup do zimnej záhrady- kuchyňa (vstavané spotrebiče: umývačka riadu, rúra, sklokeramická varná doska)- spálňa- hosťovská izba- kúpeľňa s rohovou vaňou a WC- hosťovská izba (momentálne využívaná ako šatník)- podkrovie 8X3,7 m (na uloženie vecí, v strede má výšku 1,8 m a dve okná)

Mesto Bratislava:

Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: obchody, školy, škôlky, banky, drogéria, pošta, a mnoho ďalšieho. Blízko domu sa nachádza jazero Zlaté Piesky, obchody IKEA, AVION. Neďaleko je aj zastávka autobusu.

Názor makléra:
Ponuka bývania v tomto dome Vám zabezpečí všetko potrebné v blízkosti či už obchody, zlaté piesky, kompletnú občiansku vybavenosť, na druhej strane pokojné bývanie ako v rozprávke. Tento dom majitelia robili pre seba, s láskou postavili a zariadili. Bývajte v dome za cenu bytu v Bratislave. Rada Vás uvítam na obhliadke. Rodinný dom viete zafinancovať aj pomocou banky až do výšky 80 % LTV. 

V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
332 m2
Zastavaná plocha:
67 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
Voda:
studňa
Krb:
áno
Kanalizácia:
ČOV
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné

Hypotekárna kalkulačka

Video

239 999 €
Interné ID: 69
Ulica: Mokráň Záhon
Obec: Bratislava-Ružinov
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti